Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website. Lees onze Privacy Policy
Select Page

Elke week in de bus

Meer dan 2,6 miljoen lezers

Een zoekertje plaatsen?

Deze week op het menu: Aardappelsalade met cottage cheese

Amylia De Schepper staat elke week in onze krant met een heerlijk recept. Honger naar meer? Amylia is ook een fanatiek foodblogster. Meer van haar heerlijke recepten vind je op haar blog: www.cookameal.be.

 

Dit heb je nodig (4 pers.)

400g krielaardappelen, 1 potje Griekse yoghurt (125g), 6 el cottage cheese, 2 tl graanmosterd, peper en zout, verse peterselie

 

Zo maak je het

  • Was de aardappelen en halveer de grootste stuks.
  • Kook de krielaardappelen gaar in gezouten water.
  • Giet de aardappelen af en zet opzij.
  • Meng voor de dressing de Griekse yoghurt met de cottage cheese en mosterd.
  • Kruid met peper en zout.
  • Meng de dressing onder de aardappelen.
  • Werk af met verse peterselie.

Tip: Kook je de aardappeltjes vooraf of wil je een overschotje opgebruiken? Bak dan de aardappeltjes kort aan om ze te verwarmen, de aardappelsalade is het lekkerst als je hem lauwwarm serveert.